Er dit tag belagt med alger, kan vi hjælpe dig med en professionel algebehandling med algefjerner. Vi henvender os til private kunder og erhvervskunder, som gerne vil vedligeholde deres tag og forøge dets levetid. Vi er beliggende i Horsens, men udfører også vores arbejde i det meste af Jylland, herunder i bl.a. Vejle og Kolding, samt på Fyn.

Hos FA-TAG ApS udfører vi en effektiv og professionel algebehandling af tag, som kan forlænge dit tags levetid og samtidig holde taget pænt at se på. Algebehandling er vigtig for at vedligeholde både nyt og gammelt tag.

Kontakt os i dag

Algebehandling i Horsens, Vejle og Kolding omegn

Har du brug for hjælp til algebehandling af dit tag i Midtjylland eller på Fyn er vi den optimale samarbejdspartner. Vores 40 års erfaring har bragt os vidt omkring og vi har hjulpet kunder med algebehandling i Horsens, Vejle, Kolding og andre områder i Midtjylland og Fyn.

Forlæng tagets levetid med algebehandling

Det danske vejr er meget fugtigt og giver gode levevilkår for alger og mos. Alger og mos holder på fugten og skaber risiko for vandskader forårsaget af frostsprængninger. Algebehandling af tag forlænger du tagets levetid samtidig med, at det kommer til at fremstå flottere.

Vi benytter kun miljøgodkendt algefjerner.​

Skånsom algebehandling af tag, fliser og facade

Pengene til fjernelse af alger fra dit tag er givet godt ud på den lange bane, da det er med til at forlænge tagets levetid. Algebehandlingen har også en god effekt på fliser og facader, som vi også kan tage med i købet og ligeledes forlænge deres levetid.

Få et uforpligtende tilbud på algebehandling?

Har dit tag brug for en grundig omgang algebehandling står vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag på telefon 29248035 eller sende os en e-mail på morten@fa-tag.dk eller vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på en grundig algebehandling af dit tag.