Hos FA-TAG ApS tilbyder vi grundig og effektiv tagmaling. Føler du at dit tag har set bedre dage? Så bør du overveje at få malet taget før du tænker på at få lagt nyt tag. Et nyt tag koster flere penge og det kan være at det slet ikke er nødvendigt for dig på dette tidspunkt. Hvis dit tag stadig er velfungerende, anbefaler vi at du nøjes med tagmaling for at give taget nyt liv.

Over 40 års erfaring med tagmaling

Som virksomhed har vi i over 40 år hjulpet kunder med at opfriske deres tage med diverse farver indenfor tagmaling. Ønsker kunden ikke finde den ønskede farve kan vi også hjælpe med blandingen så kunden får lige den løsning de ønsker.

Tagmaling i Horsens, Vejle og Kolding omegn

Med 40 års erfaring på rygraden har vi været vidt omkring de fleste områder på Midtjylland og Fyn. Som et resultat af vores 40 år i branchen, har vi prøvet lidt af hvert og du kan trygt regne med et grundigt tagarbejde fra vor side. Så skal du bruge en tagmaler der ikke går på kompromis med kvaliteten af tagmaling i Horsens, Vejle, Kolding eller omegn er du velkommen til at kontakte os.

Hvad koster maling af tag

Prisen på maling af tag afhænger primært af hvor lang tid arbejdet tager og størrelsen af arbejdet. Derfor variere prisen lidt pr. opgave. Så vi anbefaler at du giver os et kald så vi kan få en uforpligtende snak om din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på tagmaling

Skal du bruge vores hjælp til tagmaling i Horsens, Vejle eller Kolding omegn, så kontakt os på telefon 29248035 og få en uforpligtende snak. Du kan også skrive til os på e-mail morten@fa-tag.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din løsning.