Vil du gerne forlænge dit eternittags levetid, er rensning af tag efterfulgt af maling en mulighed.
Hos FA-TAG ApS udfører vi renovering af eternittage, som indebærer rensning af tag og en afsluttende behandling, hvor taget grundes og males. Vi henvender os til både private kunder og erhvervskunder i det meste af Jylland, herunder i bl.a. Vejle, Horsens og Kolding samt på Fyn.

Hvordan foregår rensning af tag?

Rensning af tag tager typisk en arbejdsdag. Først bliver nedløbsrørerne blændet af. Herefter bliver taget højtryksspulet med specialbygget udstyr, som sikrer, at det omkringliggende miljø ikke bliver forurenet. Eventuelt asbestaffald opsamles i vores miljøgodkendte filter og deponeres efter gældende regler.

Taget efterbehandles derefter med algefjerner, så de sidste algesporer bliver fjernet. Vi sætter en ære i at efterlade dit hus i samme eller bedre tilstand end, da vi kom. Derfor lægger vi også stor vægt på rengøring i FA-TAG ApS både under og efter rensningens udførsel.

Når vi udfører en tagrensning, anvender vi branchens mest effektive og miljørigtige teknologi. Vi starter med at rense vandet for asbestslam, og vi genbruger efterfølgende det rensede vand.

Som afslutning på en effektiv rensning af tag grunder vi taget efter behov og maler derefter to gange i en af vores fem forskellige farver, som du kan vælge frit mellem.

Farver

Herunder ses farverne, der kan vælges imellem. Den lyse Eternitplade er blot afrenset.​

pic

Skulle du ønske en anden farve, så er det også muligt.

Kanter bliver malet manuelt for at opnå det bedste resultat. Vi afdækker skorstene, udestuer, tagrender og så videre efter behov.
Vi giver dig fem års garanti på eternittage efter endt behandling.​

Gratis tjek af dit tag

Vi giver altid dit tag et gratis tjek, så vi er sikre på, at vi giver taget den bedste service. Vi kontrollerer dit tag for revnede og afskallede plader.

Rygningen efterses, og vi kontrollerer for eventuelt manglende skumbølgeklodser under rygningen. Når vi har foretaget en effektiv og professionel rensning af tag, efterspænder vi selvfølgelig eventuelle løse tagplader. Andre mangler udbedres efter aftale.

​Kontakt os for mere information om tagrensning

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have os til at give et uforpligtende tilbud på rensning af tag hjemme hos dig.

Du kan ringe til os på telefon 29 24 80 35 eller sende os en e-mail på kontakt@fa-tag.dk

​Vi ser frem til at høre fra dig!